Us recordo que aquest dimecres 30 disposem del camp, per tant hi haurà entrenament com sempre a les 8h.

Espero que hagiu passat tots un bon Nadal. Us recordo que demà farem una mica d'entrenament per desintoxicar-nos d'aquest dies. Començarem a les 12h i despés anirem a dinar a casa en Suquet.

Vinga Teixons fins demà!

BON NADAL!!

diumenge, 20 de desembre del 2009

Garrotxa RC 46- CEU 17

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC va rebre a casa el CEU, un equip amb el que s’havien enfrontat fa dos anys. Els teixons només tenien les referències dels resultats que estava obtenint aquesta temporada i las seva situació a la classificació, just per sobre dels garrotxins.
Les baixes temperatures de la ultima setmana havien deixat el camp molt sec i ja es prèvia un partit molt dur.

Els teixons van sortir al camp molt concentrats, conscients de la importància que tenia guanyar aquest partit. Aquesta actitud inicial molt aviat va donar els seus fruits i quan encara no es portaven deu minuts jugats, en un cop de càstig a poc metres de la línia d’assaig, Pau Port va treure ràpid anotant així el primer assaig pels garrotxins. El Garrotxa RC va seguir treballant dur, els davanters donaven pilotes netes a la línia i empenyien amb més força que el contrari a la melé, a la línia la bona pressió en defensa permetia recuperar pilotes. Amb aquest bon joc els teixons van aconseguir anotar fins a set assajos a la primera part. Al primer de Port el van seguir un de Guillem Milian, un de Javi Jimenez -després d’un bon maul de tota la davantera garrotxina-, un altre de Arnau Nart i tres de Jordi Pallàs, dos d’aquest foren transformats donant així una avantatge de 39 a 0 a la mitja part.

A la segona part les coses no van anar tant bé pels teixons, on el seus joc va patir un clar deteriorament. Potser un accés de confiança amb una marcador tant ampli o el desgast físic de la primer part va fer que els teixons revessin tres assajos, tots per falta de concentració i organització en defensa. Tot i així Arnau Nart va tornar anotar pel seu equip amb una bona escapada, deixant un marcador final de 46 a 17.

Es tornà aconseguir la victòria amb bonus però amb un mal gust de boca final que serveix per donar-se compte que no es pot baixar mai el ritme i que aquest errors de concentració ens poden passar factura en altres partits on no es disposi d’un avantatge al marcador tant gran.

Ara la lliga es para, fins el 7 de gener, quan el Garrotxa RC es desplaçarà fins a Martorell en l’últim partit de la primera volta. Aquest període de vacances servirà per recuperar-se del desgast patit aquest primer tram de lliga en el que s’ha aconseguir uns resultats molt bons i recompensen tot el que s’ha treballat, sobretot a la pre-temporada, per tirar aquest equip endavant.

Gracies a tots i bones festes!!

PIT I COLLONS

diumenge, 13 de desembre del 2009

RC Quimics 24 - Garrotxa RC 33

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC es va desplaçar fins a Barcelona per jugar el partit contra els Químics RC al camp de la teixonera, un equip ja conegut, amb el que sempre s’han disputat bons partits.

Els teixons van sortir al camp amb canvis en l’alineació respecte a altres partits, però disposats a donar-ho tot i aconseguir el màxims punts possibles. En els primers minuts els de la Garrotxa van sortir molt concentrats i amb només 5 minuts, després d’una llarga possessió dels visitants, Angel Viñuelas va aconseguir el primer assaig (0-5). L’empenta del Garrotxa RC va continuar i després d’un bon maul dels davanters el mig de melé Jordi Pallàs va fer una escapada anotant el segon assaig, aquest fou transformat (0-12). Tot i així aquest avantatge no reflectia el que estava passant dins el terreny de joc, ja que els Químics estaven donant més d’un ensurt a la línea dels teixons, desprès de dos placatges a pocs metres de la línia d’assaig va arribar la primera marca dels locals (5 -12). A partir d’aquell punt els barcelonins van veure per on podien fer mal, hi ho van aprofitar, anotant un altre assaig posant el marcador 10 – 12 al descans.

El Garrotxa RC veia com se li complicava el partit i que s’hauria de treballar molt dur, sobre tot en defensa, si es volia emportar la victòria de la teixonera.
Només començar la segona part els locals van donar un cop de moral als de la terra aspra anotant un altre assaig, aquest transformat, posant-se per davant en el marcador per primer cop (17 – 12). Els garrotxins però no es van enfonsar i després d’una bona empenta de la davantera i una llarga possessió dins al camp del rival, Marc Creus en una sortida de melé va assajar, tornant a posar l’equip per davant al marcador (17 – 19). Els Químics però van reaccionar ràpid i en un contraatac van anotar de nou (24-19). Calia un assaig per endur-se la victòria i el punt bonus de Barcelona, i així va ser, en un cop de càstig jugat a la mà a 5 metres de la línia de marca Ramon Pijuan, aprofitant tota la seva envergadura, va trencar la davantera contraria anotant un assaig que donava el bonus els de La Garrotxa (24-26), ara només calia defensar aquest avantatge durant els últims 15 minuts. Per acabar de rematar la feina desprès de recuperar una melé en contra i una bona melé pròpia, de nou Jordi Pallàs anotar l’últim assaig just abans del xiulet final.
Resultat final (24 – 33).

El Garrotxa RC aconseguia una victòria amb bonus, però sense jugar al nivell que s’estava jugant fins ara, en un partit en que es van cometre errors en defensa, però es va lluitar fins el final per guanyar-lo.
Ara a pensar en el pròxim cap de setmana, els teixons reben el CEU a casa, en el que pot ser un dels partit claus de la primera volta, ja que es tracta d’un rival directe. Caldrà treballar dur duran la setmana per no tornar a cometre els errors que es van cometre a Barcelona i lluitar per la victòria.

dimarts, 8 de desembre del 2009

Garrotxa RC 83 - GEiEG "B"- Bandolers 0

El Garrotxa RC va jugar aquest passat dissabte el partit que tenia ajornat contra el GEiEG “B”-Bandolers.
Tot i que els teixons ja coneixien bé aquest equip no es podien confiar ja que sortien el camp amb moltes baixes, sobre tot a la davantera i amb poc canvis a la línia de tres quarts. Això potser va fer que els de la Garrotxa sortissin a jugar aquest partit amb la mateixa intensitat que la resta i oblidessin els resultats obtinguts en els altres enfrontaments contra els Bandolers.

Així doncs va començar el partit, el Garrotxa RC va sortir jugant fort sense esperar a veure que feia el rival i amb poc minut ja va arribar el primer assaig de Guillem Banti que va ser transformat. Minuts desprès el Garrotxa RC va patir un trasbals, Jordi Creus va caure lesionat, deixant la línia sense mig d’obertura, important posició dins el conjunt, Jordi Giménez ocupar la seva posició.
Tot i aquest incident els de la terra aspra van seguir jugant en la mateixa contundència, els davanters aconseguien donar pilotes netes als tres quarts que van anotar un grapat d’assajos, un total de 13, anotats per: Pau Port (4), Jordi Gimenez (3), Jordi Pallàs (2), Gillem Banti, Andreu Bastons, Ramon Pijuan i Arnau Nart. Resultat final 83 – 0.

Ara ja cal pensar en el partit de la setmana que ve, quan en el que el Garrotxa RC es desplaçarà a Barcelona per jugar contra els Quimics RC, un equip també molt conegut per els teixons, on caldrà jugar amb la mateixa intensitat que fins ara per tal de aconseguir els màxims punts d’aquest desplaçament.

Per acabar, primerament donar ànims als Bandolers de Farners per seguir treballant, el primer any son normals aquests resultat però amb esforç segur que aconseguiran millores.
Segonament també donar ànims a David Perez i Jordi Creus que han petit dues lesions importants aquest setmana i estaran temps fora dels camps de rugbi.

Pit i collons companys!

dijous, 3 de desembre del 2009

Per fi tornem al camp!!

Ja fa tres setmana del partit del Calella i ja tots plegats tenim ganes de jugar! Doncs com molts ja deveu saber aquest dissabte a 2/4 de 5 de la tarda Garrotxa R.C. - GEiEG Bandolers, el primer derbi gironí oficial de tercera catalana.

Ja hem jugat més d'un cop contra els Bandolers, és un equip molt jove, que fa poc temps que juga però no ens podem confiar, sabem que en cualsevol moment ens poden sorprendre i complicar-nos el partit. Per tant aquest dissabte tothom al camp a jugar o a donar suport als companys!

Recordeu que els jugadors hem de ser al camp entre les 3 i 2/4 de 4.