Properament es farà una comanda de samarretes personalitzades com les que el garrotxa ha jugat aquest any, el preu aproximat és de uns 35 euros.

Si en voleu una, deixeu un comentari amb el nom, la talla, el numero i el nom que voleu estampar.

Salut,

dilluns, 22 de març del 2010

GRC 67 - Quimics "B" 5. Ja sóm tercers!! peró... Que passarà?

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC va rebre els Químics RC, un equip ja molt conegut, que ha mostrat tot tipus de cares.
En aquest encontre els Químics van presentar un equip molt debilitat, ni tan sols van poder convocar 15 jugadors i a causa d’una lesió als primers minuts van estar jugant amb 13 gairebé tot el partit, a més alguns d’aquest 13 jugadors portaven molt poc temps practicant el rugbi, fins i tot hi havia algun debutant. El teixons van sentenciar el partit molt aviat i van aprofitar per provar coses, sobre tot a la línia de tres quarts. Resultat final 67 – 5.

Més que la importància del partit cal destacar que els teixons ja són matemàticament tercers de la lliga. El segon lloc ja és pràcticament inaccessible, l’ARPN hauria de perdre els dos partits que l’hi queden, un contra el GEiEG “B” i l’altre contra UES, mentre que els teixons haurien de guanyar-los tots dos, un desplaçament complicat al camp del CEU i el partit de tancament contra el Martorell a casa. A aquestes altures de lliga és moment de començar analitzar resultats.

Els teixons han guanyat 11 partits dels 15 disputats i han aconseguit 10 punts de bonificació en atac i un en defensa. L’objectiu d’aquesta temporada era clar, l’ascens. L’únic que se sap del cert és que puja el campió de lliga, en aquest cas l’UES, cal dir que aquest equip sempre ha cedit la seva plaça al segon classificat, l’ARPN. I que passa amb el tercer? La pregunta del milió que portem fent-nos durant molt mesos.
La normativa de la lliga diu que pugen els dos primers classificats, si l’UES cedeix la seva plaça ens donaria opcions a l’ascens. Per altre banda, està circulant el rumor que es volen reduir les lligues a 8 equips, i que per tal de fer-ho es crearia una lliga de quarta catalana, aquesta opció deixaria fora de la segona catalana els teixons, que es mantindrien a tercera un any més.
Així doncs que passarà? Podrem celebrar l’ascens? Si podem, quan podrem?... Un cop més el futur del club està als despatxos, nosaltres ja hem fet la feina, hem treballat durant tota la temporada amb un objectiu al cap i al final d’aquesta no sabem si l’hem assolit...
Passi el que passi hem d’estar satisfets de com estar anant la temporada, de la gran millora com equip i dels bons resultats obtinguts. I les decideixi el que decideixi la federació hem d’estar orgullosos de formar part d’aquest equip, que estigui on estigui l’any que bé, segur donarà guerra a tothom que se li posi al davant!!

PIT I COLLONS Garrotxa!

diumenge, 14 de març del 2010

Sitges RC 24 - Garrotxa RC 17

Aquest passat dissabte els teixons es van desplaçar fins a Sitges per disputar un dels partits més importants d’aquest tram final de lliga. El Garrotxa RC no s’havia enfrontat mai contra el Sitges RC però tot feia pensar que seria un dels partits més durs d’aquesta temporada.

Els de La Garrotxa van sortir poc concentrats al camp i només de començar, en una jugada a la línia els de Sitges ja van anotar el primer assaigs (5-0). Aquesta primera marca va fer que els teixons entressin en el partit i comencessin a jugar el que sabien, la davantera garrotxina va començar a treballar, sobretot en el “pick & go” i en les fases en curt, aquesta tònica es va mantenir durant tot el partit, amb esporàdiques jugades a la línia que no van poder trencar la dura defensa del rival. De nou el Sitges, en una jugada a la línia va agafar descol•locada la defensa del Garrotxa i va tornar a anotar (10- 0). Els teixons però no van deixar de fer el seu joc i després de varies fases de davantera Jordi Pallàs va retallar distancies al marcador (10 – 5) just abans del final de la primera part.

Els teixons no perdien la pilota i aconseguien enllaçar moltes fases seguides, es preveia una segona part molt dura, amb molt de contacte, rugby de “gordos” pur i dur. Malauradament la falta de concentració al inici de la primera part va fer que els teixons encaixessin una altres assaig, aquest transformant (17 – 5). Però el no van tirar la tovallola en cap moment i després de 10 minuts seguits atacant dins la 22 del Sitges, amb cops de càstig jugats a la mà i sortides en curt de la melé, novament Jordi Pallàs va anotar, retallant distàncies al marcador (17 – 10). El Sitges RC va tornar aprofitar la seva superioritat a la línia de tres quarts per ampliar distàncies al marcador (24 – 10). Els teixons no volien deixar escapar el partit i Jordi Gimenez va deixar el Garrotxa RC a falta d’un assaig per l’empatar (24 -17). Fins a dues ocasions els teixons van tenir l’oportunitat d’empatar molt a prop, en una ocasió amb la pilota ja dins la zona de marca, el col•legiat no va donar per vàlid l’assaig ja que no va veure la pilota tocant el terra amb claredat i al cap de pocs minuts, després de robar una touche el mig de melé del Garrotxa ja s’escapava i va xiular pantalla. Els de la terra aspre ho van seguir intentant fins l’últim minut però aquest cop no va ser possible, finalment 24 a 17 i només un punt, de bonificació en defensa, per la classificació.

El Garrotxa RC perd el seu quart partit de la lliga, fent un bon joc, sobretot per davantera, no perdent pilotes i amb bona organització en atac. El partit va estar molt igualat en tot moment i en ocasions puntuals de desconcentració i “mala sort” no es va poder aconseguir la victòria. El bon treball dins el camp fa que aquesta derrota no sigui tant amarga i manté la il•lusió per seguir lluitant per la segona plaça de la lliga. Els teixons reben a casa els Químics RC el proper dissabte, un equip que ja és més que conegut.

A seguir treballant i PIT I COLLONS!

dimecres, 10 de març del 2010

Calella RC 14 - Garrotxa RC 29

Aquest passat dissabte el Garrotxa RC es va desplaçar fins a Tordera per disputar el partit contra el Calella, un dels equip cues. A priori el partit no es presentava gaire complicat degut al resultat obtingut a l’anada.

Els teixons van sortir el camp amb ganes d’endur-se el partit i obtenir el major nombre de punts per la classificació. De seguida però les coses no es veien tant fàcil, a la davantera li costava fer bons agrupaments per donar pilotes als tres quarts, les melés no anaven tan bé com es de costum i a les touches la cosa no anava millor. Pel que fa els tres quarts es cometien més error de mans dels que estem veient normalment. En aquesta complicada situació els de La Garrotxa van aconseguir dos assajos a la primera part, un de David Llagostera amb una jugada a la línia i una altre de Javi Jimenez després una seqüència de fases de davantera, aquest últim transformant (0-12).

A la segona part les coses van millorar una mica però el joc segui completament descontrolat per part dels dos equip. Al principi de la segona part Jordi Pallàs va anotar, també després d’unes quantes fases de davantera (0-17), però el Calella no volia deixa escapar el partit i van contrarestar aquest assaig (7-17). A falta de vint minuts pel final el Garrotxa RC encara no havia aconseguir el punt de bonificació en atac, cosa que s’hagués considerat com una derrota. Finalment Pallàs fou qui aconseguir anotar el quart assaig garrotxí donant així el punt bonus (7-22), abans d’acabar el Calella va anotar un assaig molt dubtós, que finalment el col•legia, que va anular fins a tres assajos dels teixons, va donar-lo per bo (14 – 22). A falta de pocs minut per el final Arnau Nart va marcar desprès d’una bona escapada deixant un resultat final de 14 – 29.

Els teixons estan passant per un dels pitjor moment de la temporada. Els últims dos partit disputats no tenen res a veure amb el partit que es va veure contra la Santboiana, al passat cap de setmana es podrien donar moltes excuses i motius per haver aconseguit aquest resultat tan reduït contra els cuers, però el que està clar es que cal tornar a treballar com fa un mes, amb la mateixa disciplina, amb la mateixa intensitat i amb les mateixes ganes de rugbi. Aquest dissabte anem a Sitges, a jugar contra un equip que no ens hem afrontat mai, si es repeteix un partit com els anterior serà molt difícil aconseguir la victoria, sabem que si fallem la segona posició se’ns pot escapar i l’ascens no estaria gens clar. Només depenen de nosaltres mateixos, ho deixarem escapar?

Pit i Collons companys, junts ho podem aconseguir!

dilluns, 1 de març del 2010

GEiEG-Bandolers 7 - Garrotxa RC 43

Aquest passat diumenge el Garrotxa RC es va desplaçar a Girona per disputar el derbi gironí, partit aplaçat de la jornada 12 de la lliga de tercera catalana, contra el GEiEG “B” – Bandolers, un equip que ha començat aquest any i que està en constant creixement.

Els teixons van sortir el camp concentrats, conscients de que tenien més experiència que els de Santa Coloma però que no es podien confiar en cap moment. Amb aquesta empenta els primer 20 minuts els garrotxins ja havien anotat 4 assajos, dos d’aquest transformats. Un cop aconseguit el punt bonus, el cos tècnic del Garrotxa RC va decidir provar algunes coses dins l’equip canviant alguns jugadors a posicions que no són les habituals en ells, per tal d’agafar més experiència. Abans d’acabar la primera part els teixons van aconseguir un altre assaigs, també transformant, deixant el marcador 0 a 36 al descans.

A la segona part les coses van canviar, amb aquest avantatge al marcador els de La Garrotxa van baixar molt el seu ritme i la seva concentració, mentre que els Bandolers van augmentar la intensitat sobre tot en defensa on s’ha vist una clara millora respecte els últims enfrontaments. Amb el partit descontrolat de mala manera, els teixons van anotar dos assajos més, un d’ells transformats. Els Bandolers no van deixar escapar una bona oportunitat i van anotar l’assaig d’honor a les acaballes del partit deixant un marcador final de (7 – 43).
Anotadors del Garrotxa: Jordi Pallàs (3), Jordi Giemenez (2), Guillem Milian i Pau Port.

Els teixons segueixen fent la seva feina i aconseguint punts per la seva classificació a la lliga, el pròxim partit serà contra el Calella, un dels cuers de la classificació.

Al XV inicial: Angel Viñuelas, Eduardo Sacristan, Pol Pujolàs, Marc Baldó, Jordi Marquez, Sergi Carreras, Eric Bassiana, Aniol Banti, Jordi Pallàs, Pau Port, Guillem Milian, Jordi Gimenez, Guillem Banti, David Llagotera i Arnau Nart.