dimarts, 29 de març del 2011

CORNELLÀ RC 27 – GARROTXA RC 7

Aquest passat dissabte els Teixons es van desplaçar fins al Baix Llobregat per disputar el partit corresponent a la setzena jornada al camp del Cornellà, rival directe a la classificació. El partit es presentava difícil, tant per l’entitat del rival, com pel fet que durant tota la segona volta el Garrotxa arrossega un gran nombre de baixes per lesions que compliquen poder presentar un equip compensat que pugui fer front als rivals. De fet en aquest partit el Garrotxa va presentar-se amb 15 jugadors justos, algun dels quals encara amb molèsties de partit anteriors. Amb aquest panorama el partit no es presentava gaire engrescador, així els temors es van confirmar aviat, quan iniciat el partit el Cornellà va aprofitar el desconcert amb que els Teixons havien sortit al camp per marcar dos assajos. ( 12-0 ). Tot i això els garrotxins van saber recuperar-se i a través d’una jugada de davantera el mig de melé Jordi Pallàs va aconseguir reduir la diferència. ( 12-5 ), amb aquest resultat es va arribar al descans. La segona part va continuar amb un joc molt inestable i amb possibilitats de marcar per part dels dos equips, els de la garrotxa van estar molta estona a 5 metres de la marca rival, marca que hauria suposat l’empat, aquesta però no va arribar. En canvi va ser el Cornellà qui a deu minuts pel final va saber aprofitar l’expulsió del mig de melé dels Garrotxins, i el gran esforç físic que havien fet, per ampliar la diferència anotant tres assajos més.( 27 – 5 ). Un partit difícil en que els garrotxins van saber aguantar i que fins i tot haurien pogut guanyar, ja que en alguns moments van dominar el partit, tot i això cal millorar per tal de tornar al bon nivell de joc que l’equip havia donat la temporada passada i principis d’aquesta. La setmana que ve el Garrotxa rep a domicili el Badalona/CEU, últim classificat de la lliga, tot i això l’equip no es pot confiar, i cal que aprofiti el partit per treure un bon resultat que tregui el mal gust de boca de les ultimes derrotes.

Garrotxa Rc 14 – UE Santboiana 53

Aquest passat dissabte desprès del dues setmanes apartats del camp els Teixons van reprendre la lliga de segona catalana contra l’UES “C” un equip mític, format per veterans de les primeres categories del Sant Boi. El GRC va sortir el camp amb molta empenta, amb ganes de fer alguna cosa davant un dels equips potents de la categoria, però als pocs minuts de joc ja havien encaixat el primer assaig (0-7). Els locals van tardar ben poc a reaccionar i després d’una bona jugada a la línea el centre i capità Jordi Pallàs va anotar el primer assaig pels Teixons (7-7), que veien que era possible fer un bon paper. Tot i l’empenta dels garrotxins els de Sant Boi ben aviat van començar a imposar la seva llei, molta continuïtat a la línea de tres quarts i fases molt llargues d’atac que els teixons defensaven amb molt bona intensió però l’experiència dels del Llobregat sempre els deixava amb superioritat a l’atac. Amb aquest tònica els visitants van anotar cinc assajos més. Cal destacar l’assaig de Pallàs al segon temps que va deixar un resultat final de 38 a 14. Tot i la derrota la imatge que va donar el GRC davant un dels equips líders de la categoria no va ser gens dolenta i gracies a un molt bon treball defensiu aquest va ser el marcador més ajustat que s’ha aconseguit mai contra l’UES. La lliga ja va encarant la recta final i ja només queden quatre partit per començar a treure conclusions d’aquesta temporada. L’objectiu d’aquí a final de lliga és clar, guanyar tots els partits que queden intentant aconseguir punts de bonificació en tots ells i lluitar així per la quart posició. La setmana que ve els Teixons van fins a Cornellà a visitar un equip molt irregular però que a casa ha demostrat que pot ser un dur rival.

dimarts, 1 de març del 2011

Garrotxa RC 10 – AR Poble Nou 64

Aquest passat dissabte el Garrotxa Rc es enfrontar a l’Associació de Rugby Poble Nou en el partit corresponent a la 13 jornada de lliga.
El partit es preveia difícil ja que el rival era el líder de la categoria, només ha perdut un partit fins ara i acostuma a guanyar els partits amb amplis avantatges. Tot i això els garrotxins estaven disposats a plantar cara i evitar que es repetissin els errors que van marcar el partit d’anada.
El partit no va començar malament pels garrotxins que van encarar l’inici molt motivats i disposats a fer front a un equip que ja des de els primers minuts es va mostrar molt superior. Així tot i l’avantatge inicial aconseguit pels barcelonins amb dues marques 14-0, els teixons van recuperar el lloc al camp i van aconseguir reduir distàncies per mitjà d’Oscar Tubella, 14-5, després l’aquesta marca l’equip va continuar apretant i podia haver tornat a marcar abans de la mitja part, no obstant en error de col·locació dels locals van ser el poble Nou qui va aconseguir anotar, anant al descans amb un còmode 21-5.
Als pocs minuts d’iniciada la segona part el poble Nou va tornar a marcar situant el marcador a 28-5, tot i això els de la Garrotxa van reaccionar i immediatament després una jugada per la banda de Jordi Pallàs va permetre l’ala David Llagostera transformar el segon assaig dels garrotxins. 28-10.
A partir d’aquest moment però, el partit va passar a ser un monòleg dels barcelonins que aprofitant disposar de molts reserves, van començar a treure jugadors frescos que aprofitant que els garrotxins estaven exhausts van destrossar la defensa del Garrotxa. En els últims minuts els jugadors del Poble Nou van entrar per on volien anotant fins a 6 marques en 20 minuts.
Resultat molt dolorós, cert que durant la primera part l’equip va donar la cara, tot i això, no queda sinó netejar la imatge dels Teixons la setmana que ve al camp de l’Alella. Un equip que tot i ocupar estar situat a la part baixa de la taula va portar molts problemes als garrotxins en partit d’anada i amb el que s’haurà d’anar molt en compte.